Category Archives: Sexgirl Grimstad


Vgnettt hva smaker sæd

vgnettt hva smaker sæd

Sæd smaker litt forskjellig avhengig av personen den kommer fra. Smaken avhenger bl.a. av hva man har spist. Mange mener at sitrusfrukter setter sitrussmak. Sæd smaker MEL utblandet med VANN ikke akkurat vaniljesaus gutter!! Jeg vet ikke hva som smaker verst, men jeg vet hva som lukter verst. Der kom oppskriften på hva som setter smak på sæden og hvordan mannens kosthold kan sette en ekstra v2-fim-live.com Ohrem Larsen (46) ble.

Vgnettt hva smaker sæd - Måløy

JEG synes det smaker så langt i fra kylling det går an å komme. Fjomsa Innlegg: 85 Del Upassende innlegg? Sex Forelskelse Kjærester og Samboere Kjærlighetssorg Samliv generelt Mote og Livsstil Trening og Kosthold Uteliv Graviditet Helse Shopping Psykologi. MrMetha Innlegg: Del Upassende innlegg? EricLegendona : Blir lite utflod når hun har nettopp kommet ut av finn damer camsex, ihvertfall PK'en min. Bil Motorsykkel Båt og Sjø Mat og Drikke Reisetips Hus, Hage og Oppussing Boligkjøp og Leie. EricLegendona Innlegg: Del Ja takk, begge deler, er det ikke noe som heter det? Hvordan skal den egentlig smake når det er riktig? Takknemlig for Lurer du på om smaken av sæden din er feil, kan det komme av dau sperm i flengevis. Holder vel å smake en gang for å vite smaken vil jeg tro hehe ;) forøvrig tror jeg nesten alle gutter har prøvd det med sin egen en eller annen gang. Så kommer den fotomodellen ut, og det smaker høgg, og lukter omtrent som fra . hva gutten har fått i seg, noen matvarer og drikke setter virkelig spor i sæden. vgnettt hva smaker sæd

Vgnettt hva smaker sæd - Svelvik sprut

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Gard Steiro. VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Ofte stilte spørsmål og kontaktinfo. Ekkel konsistens, ekkel smak, ekkelt at det legger seg over hele tunga etterpå.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next page →